5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden present day fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman programına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

En fazla edirne prefabrik ev modelleri three kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı prefabrik ev ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar izni alınması gerekir. Elektrik ve tekirdağ prefabrik su tesisatı döşenebilir. Regular beton yapılardan Helloç bir farkı yoktur.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha edirne prefabrik yüksek yalıtım ve A sınıfileı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Prefabrik ev almak isteyen Edirneliler, bu evleri incelediklerinde şehir yapısı için en uygun yapının prefabrik evler olduğunu anlamaktadır. Fiyat konusunda yapılan araştırma sı-onucunda kırklareli prefabrik ev fiyatları prefabrik ev fiyatları Edirne ile forty bin liraya bile ev sahibi olunacağı görülmektedir.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çOkay konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Tek katlı ve iki katlı istenilen büyüklüklerde tasarlana bilen hazır ev yatay mimari konseptinin en great konut modelidir. Klasik tarzlarla modern-day mimari detaylarının çok iyi entegre edilebildiği yapı modeli yatay mimari projelerin kısa sürede tamamlanmasına büyük katkı sağlıyor.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çOkay sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page